CO CREATIE

In januari 2023 is er weer een co creatie week, we zullen dan slapen in de grote Yurt met houtkachel, lekkeer warm in de avonden, overdag is het heerlijk weer. Data volgen eind december.

 

Het land vraagt om aangeraakt te worden, dit is belangrijk voor de nieuwe aarde die er allang is, maar die we veelal vergeten zijn. Het is nodig om haar frequente te herinneren, om haar uit te nodigen in jouwzelf en jouw omgeving. Zo maken we met elkaar de energie op aarde zachter en ronder. 

Dit houdt in veel energetisch werk, maar ook fysiek werk qua onkruid weg halen, muurtjes herbouwen zonder cement, gras maaien, moestuin aanleggen. Er is zoveel te doen dat er voor ieders passie en plezier vast iets fijns te vinden is. 

We komen 8 dagen samen in de natuur, off grid. Er is zeer beperkt stroom via een aggregaat, dus weinig mobiel, hierdoor hernieuw je jouw verbinding met de natuur. We slapen in grote Bell tipi tenten. Een eigen tentje is uiteraard ook mogelijk. Er wordt door ons gezorgd voor gezond, vegetarisch eten. 

Je zorgt zelf voor vervoer met auto, bus of vliegtuig, wellicht ontstaan er groepjes om samen te reizen. Je reist het goedkoopst per vliegtuig van Eindhoven naar Lissabon, van daar reis je per bus of trein naar Castelo Branco, waar wij je komen halen.


Voel jij een JAAAA om hieraan bij te dragen voor 8 dagen? 
Meld je aan via het contactformulier. 

 

We hebben nu zeven keer samengewerkt en er is wonderveel gebeurd in de energie op het land. In maart 2021 hebben wij een waterbron hersteld door haar uit te diepen en schoon te maken, in juni is de andere waterbron schoongemaakt en zijn we begonnen aan de waterwegen die schoon gemaakt mochten worden, voordat we überhaupt aan de ruïnes kunnen beginnen. In september hebben we samen vele meters waterweg vrijgemaakt, kwam er een trap op een heel stijl stuk en is de kleine ruïne uitgeruimd. In december is er een composttoilet gebouwd, in februari 20222 werd het platform voor de Yurt gemaakt en in april van dit jaar werd de Yurt geplaatst en rondom de Yurt het groen uitgedund zodat er eind van het jaar als er weer regen komt bomen geplant kunnen worden. In juli kwam er nog een tentplatform, een plateautje om te zitten bij de onderste bron en werd er vooral heel veel opgeschoond fysiek en energetisch.

 

Wij doen mee aan een bomen project van Gone West, eind 2022 zullen er 52 Portugese bomen worden geplant om zo de balans te herstellen op het land.