Afgelopen september is Wiwa elder Mamo Francisco bij ons geweest om te werken aan de energie van het land, het oproepen van het water, het opschonen van oude energie, samen met een fijne groep mensen met hart voor de aarde.

 

Zamora organiseert in de toekomst Her-bron, Abundance en Prana Retreats in het zonnige Portugal, waar we in een kleine groep in de natuur zijn. Tijdens deze retreats stemmen we af wat er nodig is in dat moment, dat kan per retreatverschillen, maar altijd is er o.a. stilte, detox, her-inneren, klank & frequentie.

 

Stilte...is een bron van kracht, een parel van wijsheid en de sleutel tot jezelf.

 

Stilte brengt antwoorden, rust, zachtheid en inzichten voor je ziel. Tijdens onze retreats wordt er uiteraard goed voor je fysieke lichaam gezorgd. Onze cateraar werkt uitsluitend met biologische producten uit de omgeving, hij kookt divine food en brengt licht in jouw tempel. Er zal klank zijn, een liefdevolle frequentie rechtstreeks gechanneled uit de bron om ons te her-inneren wie wij zijn, waar we vandaan komen, wat het universum ons te vertellen heeft.

Voor de retreats betalen jullie een normale prijs, waar wij vrijwillig werken zodat alle inkomsten (na aftrek van onkosten en ingehuurde mensen) ten goede komen aan onze zijnsplek Zamora.