klik op de pijltjes voor meer foto's

 

Kintsugi -  Golden Connection Retreat, Ibiza

oktober 2025

 

Stel je voor dat je verblijft in een serene en vredige oase, omringd door de prachtige natuur van het magische eiland Ibiza met de vele krachtplekken en adembenemende zonsondergangen. Ibiza ligt op een zeer krachtig kristallijnen Diamant grid, doordat het eiland zich bevindt op een ondergrond van oud vulkanische rotsen en de aarde vele lagen kristal bevat. Een Nieuw Lemurische Tempel frequentie om naar binnen te keren en thuis te komen in jouzelf, om jouw eigen innerlijke rust,  jouw harte klop in Eenheid te ervaren. 

 

Ben jij er klaar voor om jouzelf te onthullen en te Zijn wie je werkelijk bent.

Om met jouw sleutel tot vrijheid door het Portal in jouw Hart te gaan. 

Een volgend octaaf in liefde en heelheid te ervaren en te belichamen.

 

Graag nodigen wij jou uit voor een luxe, all inclusive week~retreat, waarin jouw unieke scheppingscodes van de Kosmische liefdesbron zichtbaar worden. Zachter dan zacht aanwezig zijn in verfijnde Parelfrequenties. 

 

Wat is Kintsugi 

 

Kintsugi is een kunstvorm uit Japan waarbij de scherven van een gebroken voorwerp met goud worden hersteld, zodat de breuklijnen duidelijk in het oog springen. Het voorwerp wordt in ere hersteld, het wordt mooier en kostbaarder dan voor de breuk. De filosofie hierachter gaat verder dan een artistieke vaardigheid, het raakt de symboliek van genezing en veerkracht aan. Deze metafoor biedt een leidraad aan ons om nieuw licht te werpen op elke fase in alle octaven van jouw leven.

 

 

Wat bieden wij

• 6 nachten op een unieke retreat locatie op het kristal eiland Ibiza

• zeer uitgebreide Divine vegan catering door Remko, de chefkok

• een massage

• Wandelingen in de omgeving in de prachtige, verstillende natuur

• Bezoek aan een aantal bijzondere krachtplekken met Marrejan, zij woont ruim 40 jaar op het eiland en kent Portal plekken met de meest unieke frequenties van het kristallijne Diamantgrid onder Ibiza,  waar ook de plasma en magma coderingen volop aanwezig zijn.

• iedere dag zachte, liefdevolle yoga door Marrejan

• iedere dag een frequentiebad of ceremonie door Jamy en Moon, denk hierbij aan:

 

- Purification ceremonie

- Hartopenende sacred cacao ceremonie

- Kintsugi Hart ritueel

- Licht ritueel

- Water blessing

- Witte roos frequentiebad 

 

Al dit moois is om onze harten verder te openen en de verbinding met het gouden Licht-mycelium te bekrachtigen.

 

Wanneer

Aankomst:    vrijdag 22 november vanaf  15.00 uur 

Vertrek:         donderdag 28 november na het ontbijt rond  11 uur

 

Waar

We verblijven op een een riante Finca in het prachtige, heuvelachtige landschap van Ibiza, omgeven door weelderige dennenbossen op een groot privé terrein. Laat je raken door de vele, verfijnde natuurwezens die hier volop aanwezig zijn en je met alle liefde net dat laagje dieper in je Hart willen uitnodigen. De Finca heeft drie grote, stijlvol ingerichte suites (allemaal met eigen badkamer). Op het terrein bevinden zich nog twee prachtige gastenverblijven. Er is een fijne zaal voor de frequentiebaden, een prachtig buiten yogadek, magische bospaadjes en een buiten zwembad.

 

Moeiteloze stroom

Dit betekent dat er geen vast programma is,  maar ruimte om het Goddelijk Plan in het Nu te ontvangen, wat leidt tot Magie die voor eenieder van ons in het veld van Overvloed aanwezig is. Wij zorgen voor een veilige bedding, waarin wij jou uitnodigen om in jouw meest pure, verfijnde essentie aanwezig te zijn in jouzelf en in de groep. Om jouw meest sprankelende versie in het Nu te bekrachtigen voor het hoogste goed. Dit houdt in dat we samenwerken voorbij niet voedende verhalen en tijdlijnen, om in totale Alignment in Eenheid te Zijn.

 

Prijs

De uitwisseling voor deze verstillende en verzachtende week is 2222 euro, dit is inclusief al het bovengenoemde aanbod en de transfer op 23 en 30 november van en naar het vliegveld. Het bedrag is exclusief jouw vliegtickets en annuleringsverzekering.

 

Wij moeten de reservering van de retreat locatie en chefkok voor 1 juni bevestigen. Als je serieus interesse hebt mag je mailen naar Jamy op jamyfrencken@hotmail.com.  Bij voldoende aanmeldingen gaat het door en vragen wij een aanbetaling van 444 euro.  

 

Aanmelding

Voel je net als ons een enorme sprankel en stroming, stuur ons dan een berichtje voor een kennismakingsgesprek. Wij verheugen ons enorm.

 

Liefs Jamy, Marrejan en Moon