UPDATE 23 april 2024

Er is tot nu toe al een prachtig bedrag van 5776,- euro gedoneerd. Wauw, wat zijn wij enorm dankbaar.
We zijn alweer een maand verder en willen jullie een 2e update geven. Het veld van Z’amora ontvouwt zich stapje voor stapje in een hele zachte stroming, waar wij enorm dankbaar voor zijn.
 
Er zijn enkele zeer mooie initiatieven ontstaan, waaronder:
- Mariet heeft de opbrengst van haar cirkel volledig gedoneerd.
- Walter schenkt 3 klankschalen en een gong voor een veiling die binnenkort online komt.
- Annelieke gaat haar overbodige spullen verkopen op de rommelmarkt.
- We hebben prachtige bamboe lunch-boxjes met een gegraveerde walvis codering te koop voor 30 euro excl.       verzendkosten (of ophalen in Zutphen of Eindhoven).
- Er zijn enkele mensen die een maandelijkse donatie geven.
 
 

UPDATE 22 maart 2024

Hartelijk bedankt voor jullie bijdragen van de afgelopen 2 weken, we zijn al goed op weg om SAMEN met jullie deze magische plek in Portugal verder te kunnen ontwikkelen. Afgelopen week hebben we een waterput van 80 meter diep laten boren. We zijn hier heel erg blij mee, want als de droge, hete zomer voorbij is, kunnen we in het najaar bomen uit de regio gaan aanplanten, zoals de Portugese kurkeik en natuurlijk wat fruitbomen voor het voedselbos.

 

Om dit te kunnen realiseren is de aanleg van een irrigatiesysteem noodzakelijk, welke we afgelopen week als donatie hebben mogen ontvangen. Ons eerste doel is nu een goede pomp met solar system om het water op te kunnen pompen. Ook bedankt voor het prachtige kristalgrid welke is gemaakt met al jullie opgestuurde kristallen.