UPDATE 7 juli 2024

Er is een actieve beweging gaande op het land vanaf de co- creatie week begin juni waarin we met een fijne, afgestemde groep hebben gewerkt aan het land en de Waterweg. Ook energetisch hebben we veel mogen openen op de multi - dimensionale lagen in onszelf, het collectief en op Z'amora.

 

We hebben dmv twee leningen van dierbare vriendinnen en twee grote donaties een aantal werkmannen kunnen inhuren om de muren van de Watertempel en de muren van heet Tiny house professioneel te restaureren. Ook komen er normaal begaanbare traptreden van boven bij het huis, naar beneden naast de Tempel yurt met SuperAdobe bouw, hopelijk is alles eind augustus klaar.

 

We zijn verwonderd door de nieuwe velden en blauwdrukken van Z'amora die zij aan ons en vele anderen laat zien en bevoelen.

 

De volgende drie stappen zijn nodig om de energie door te laten stromen:

- de ex-partner van Moon uitkopen zodat het land echt vrij is in energie en op papier, hij krijgt nu nog 25.000 euro.

- een prachtig golvend dak op de Watertempel van leisteen, bamboe, koper of nog iets anders wat Z'amora ons laat zien, hier verwachten wij ongeveer 5000 euro voor nodig te hebben qua opbouw structuur en de dakbedekking.

- twee grote ramen en een deur op maat voor het Tiny house en een traditionele dakbedekking. De prijs hiervan schatten wij ook op 5000 euro.

 

Dank, dank, dank

Jamy & Moon

 

 

UPDATE 23 april 2024

Er is tot nu toe al een prachtig bedrag van 5776,- euro gedoneerd. Wauw, wat zijn wij enorm dankbaar.
We zijn alweer een maand verder en willen jullie een 2e update geven. Het veld van Z’amora ontvouwt zich stapje voor stapje in een hele zachte stroming, waar wij enorm dankbaar voor zijn.
 
Er zijn enkele zeer mooie initiatieven ontstaan, waaronder:
- Mariet heeft de opbrengst van haar cirkel volledig gedoneerd.
- Walter schenkt 3 klankschalen en een gong voor een veiling die binnenkort online komt.
- Annelieke gaat haar overbodige spullen verkopen op de rommelmarkt.
- We hebben prachtige bamboe lunch-boxjes met een gegraveerde walvis codering te koop voor 30 euro excl.       verzendkosten (of ophalen in Zutphen of Eindhoven).
- Er zijn enkele mensen die een maandelijkse donatie geven.
 
 

UPDATE 22 maart 2024

Hartelijk bedankt voor jullie bijdragen van de afgelopen 2 weken, we zijn al goed op weg om SAMEN met jullie deze magische plek in Portugal verder te kunnen ontwikkelen. Afgelopen week hebben we een waterput van 80 meter diep laten boren. We zijn hier heel erg blij mee, want als de droge, hete zomer voorbij is, kunnen we in het najaar bomen uit de regio gaan aanplanten, zoals de Portugese kurkeik en natuurlijk wat fruitbomen voor het voedselbos.

 

Om dit te kunnen realiseren is de aanleg van een irrigatiesysteem noodzakelijk, welke we afgelopen week als donatie hebben mogen ontvangen. Ons eerste doel is nu een goede pomp met solar system om het water op te kunnen pompen. Ook bedankt voor het prachtige kristalgrid welke is gemaakt met al jullie opgestuurde kristallen.