Onze Tempel-yurt is per week te huur voor maximaal 2 personen om te bezinnen, te verstillen, tot rust te komen. Misschien wil je niets doen, gewoon Zijn, een boek schrijven, wandelen in de omgeving, het kan allemaal. De yurt is 6.4 meter doorsnede en is met lichte, natuurlijke materialen ingericht. Er staat een heerlijk bed in met goede matrassen en biologische topper en kussens, de dekbedden zijn van wol, de hoezen van biologisch linnen of katoen.

 

Verder staat het hele land tot jouw beschikking. Je hebt een buitenkeukentje welke van alles voorzien, een composttoilet en een koude douche, in de zomer heeft deze warm water door de zwarte slangen waar de zon op schijnt. Je hebt eigen vervoer nodig gezien de dichtstbijzijnde supermarkt in Castelo Branco is, zo ongeveer 30 km verderop, in het dorpje is niets te koop. Voor beddengoed, handdoeken etc wordt gezorgd.

 

De uitwisseling is 350 euro per week inclusief eind schoonmaak en gebruik van het het laken en handdoek pakket. Je krijgt voor de eerste avond een mand hout, mocht je vaker willen stoken (niet toegestaan van april tot halverwege oktober ivm bosbrandgevaar) dan kan je een mand hout bijkopen via een berichtje aan de buren. Zij ontvangen je op het land bij aankomst, zullen alles uitleggen en bieden hulp indien nodig, zij zijn de Houders van het land als wij zelf niet aanwezig zijn..

 

Voor data en reserveringen neem je contact op via het contactformulier.