Mother of Pearl - retreat

 

Update 20-11-2023, nog vier plekjes vrij

 

Met heel ons wezen nodigen wij jou uit voor het Mother of Pearl retreat op Z'amora. Wij komen samen in het fijnbesnaarde veld van de Parel en waar wij hebben geleerd dat parels ontstaan in de oester door het schuren van binnendringend zand, voelen wij dat deze oude programmering herschreven mag worden naar het liefdevolle veld waarin de parel tot stand komt in jouzelf door jouw eigen Goddelijke Goud~druk volledig te herinneren en te bekrachtigen. 

 

We werken tijdens dit retreat samen met de pure natuur van Z'amora, de vortex van Licht die zo voelbaar aanwezig is in het diamanten grid op het land. Samen met de parelwezens, het vloeibare plasma, stilte, klank, Brontaal en yoga gaan we deze hoogfrequente energieën Licht gronden in jouzelf.  Tijdens deze 6 daagse maken wij ook een dagtocht naar een prachtig natuurgebied waar wij in ceremonie zullen Zijn, waarin jouw Voelende Zelf aangeraakt wordt door pure Bron frequenties in alle Octaven van jouw wezen. 

 

Wanneer 

Aankomst zondag  1 september vanaf 13.00 uur.  Vertrek  vrijdag 6 september na de lunch rond 15.00 uur. 

 

Waar

We verblijven op het moederland Z'amora in het midden van Portugal, Castelo Branco regio. 

 

Catering

De Divine vegan catering zal volledig verzorgd worden door onze vaste cateraars. De catering is zuivel-, gluten- en geraffineerde suikers- vrij. We zullen eten in Stilte om zo de verfijnde smaken en geuren bewust tot ons te nemen en onze fysieke tempel te voeden. 

 

Moeiteloze stroom

Dit betekent dat er geen vast programma is, maar ruimte om het Goddelijk Plan in het Nu te ontvangen, wat leidt tot magie die voor eenieder van ons in het veld van Overvloed aanwezig is. Wij zorgen voor een veilige bedding, waarin wij jou uitnodigen om in jouw meest pure, verfijnde essentie aanwezig te zijn in jouzelf en in de groep. Om jouw meest sprankelende versie in het Nu te bekrachtigen voor het hoogste goed. Dit houdt in dat we samenwerken voorbij niet voedende verhalen en tijdlijnen, om in totale Alignment in Eenheid te Zijn. 

 

Inclusief

- 5 overnachtingen 

- volledig verzorgde Divine vegan catering door onze plaatselijke cateraar 

- transfer op  1 september van het bus of treinstation in Castelo Branco naar Z'amora 

- transfer op  6 september van Z'amora naar het bus of trein station in Castelo Branco

- 1 x kruiden blessing met planten van het land

- 5 x Crystal Sound Bath door Jamy & Moon

- 1 x Sacred cacao ceremonie

- 5 x yoga

- 1 x massage door Adam, Portugal 

- 1 x ceremonie bij een krachtplek, inclusief vervoer

 

Exclusief

Vliegticket naar Lissabon en je busreis naar Castelo Branco (rond de 20 euro). Er zijn goedkope vluchten te vinden als je op tijd boekt en zoekt via skyscanner.nl. Je kan vliegen vanaf Eindhoven of Amsterdam Schiphol, ons advies is travel Light! 

 

Prijs

De uitwisseling is 1188 euro, dit bedrag is gebaseerd op verblijf in een ruime 3 persoons Sahara Bell tent. Wij begrijpen dat het voor sommigen een groot bedrag kan zijn, betalen in termijnen is in dat geval mogelijk na overleg. Wij vragen een aanbetaling van 250 euro.

 

Aanmelden

Voel je al je cellen aangaan? Boek dan een gratis kennismakingsgesprek via het contact formulier als wij je nog niet hebben ontmoet privé of in onze cirkels, zodat we van beide kanten kunnen voelen of de Magie sprankelt tussen ons. Bij een volmondige Ja van beide kanten en het voldoen van de aanbetaling ben je betalingsplichtig om voor 1 juli 2024 het resterende bedrag te hebben voldaan. Je gaat een commitment aan voor jezelf en met de te vormen groep omdat je de roep hebt gevoeld om samen te komen in onze Harten en met elkaar het Diamanten grid te verfijnen en te bekrachtigen.

 

Liefs Jamy  &  Moon

If the world is your oyster,  it's up to you to find the Pearls...

 

Recensies

 

- De ruimte voorbij de waterdruppel... Het zijn met Moon & Jamy op een retreat is voor mij de verfijning van de verfijning. Het is mogen verblijven in die pure laag van Zijn waar het leven over gaat. De pure verfijning is terug te vinden in de voedende, liefdevolle maaltijden, in het programma en hoe ze jou in alles begeleiden. Moon & Jamy bieden een veilige bedding, ze geven in alles de rust en de ruimte om te mogen zakken. Voor mij symboliseren zij de ruimte voorbij de waterdruppel. Het is zo precies, zo precair en zo fijn belijnd, het werk dat ze doen. Ze weven gouden lijnen tezamen in een krachtveld van eenheid. Ik ben diep dankbaar dat ik deel heb mogen zijn van hun retreat.   Annet Beskers, schrijfster van het boek Onverbloemd.

 

- In de schitterende puurheid en oerkrachtige schoonheid van het stukje Aarde Z’Amora heb ik in het wondermooie stromen van klanken door Moon en Jamy en met alle anderen samen, een hele bijzondere omhulling van Liefde ervaren die mij multidimensionaal uitgenodigd heeft, op allerlei lagen dieper te gaan stromen. Het lichaamswerk, de yoga, het zo verfijnd afgestemde, heerlijke eten en de natuur, de heuvels en de rivier, het heeft me allemaal diep aangeraakt en begeleid!  Vol overgave heb ik intens genoten van mijn binnenwereld-werk in ons hartverwarmende samen delen. Diepe dankbaarheid voor alle levens intensiverende ervaringen die ik vol Liefde in alle veiligheid van dit samenZijn heel graag heb ontvangen, aangepakt en nog steeds aan het uitpakken en toelaten ben!  Het was een stralend retreat, Ragna.