Update 20-11-2023, volgeboekt!

Wij zijn weer terug in Nederland en hebben de energie van het magische eiland Sao Miguel, Azoren in ons Hart meegenomen. Zoals de meesten van jullie hebben kunnen lezen op Facebook is het een diepe, intens bekrachtigende reis geweest vol synchroniciteiten en duidelijke tekens van Bron waar we niet omheen konden. Ontroerd, tot in ons Water geraakt en enorm dankbaar voor deze transformatie.

 

Het Portals of Whales retreat neemt je mee op reis naar het nieuwe Lemurische Veld om de coderingen van de Walvis en het Water in werkelijk alle frequentievelden, Aards, Kosmisch en Galactisch te ontvangen en te integreren. Wij nodigen jou uit om samen met ons in het veld van de Light~ Council of the Azoreans te stappen. We zullen reizen naar prachtige plekken en vortexen in de natuur waar we samen Walvis, Magma, Vulkaan & Plasma coderingen gaan ophalen. In jouw Goddelijke Goud~druk is namelijk alles al aanwezig, je bent helemaal heel en deze krachtplekken nodigen jou uit om jouzelf volledig te herinneren en te bekrachtigen. Het eiland draagt krachtige energie van de oude beschaving Mu en staat naast de overvloedig groene natuur, walvissen en dolfijnen ook bekend om haar vulkanen, zwarte lavastranden en indrukwekkende kratermeren. We gaan oa werken met de frequentie van Magma, het gestolde lava, het vloeibare vuur, welke alle oude programmeringen en overtuigingen uit kan zuiveren naar koolstof. Het vraagt van jou om met focus en aandacht de keuze te maken om koolstof te transformeren naar de schitterende Diamant die jij bent. 

 

Jij bent het Portal 

 

Wanneer 

Aankomst donderdag 2 mei vanaf 15.00 uur, vertrek: donderdag 9 mei na het ontbijt rond 11.00 uur. We hebben gekozen voor deze data gezien de flora in deze periode uitbundig in bloei staat en de Humback whales migreren en langs het eiland Sao Miguel zullen trekken. 

 

Waar

We verblijven in een prachtig klooster in Vila Franca do Campo met uitzicht op zee en het eilandje Princess Ring. Het hele klooster draagt een verfijnde, multidimensionale energie. De aartsengelen en walvissen zijn beiden sterk voelbaar in alle Octaven. Zo boven zo beneden. De Universele bouwstructuur en de dikke muren nodigen uit tot verstilling en contemplatie. Het klooster is luxueus ingericht en heeft grote 1- en 2-persoonskamers met nieuwe, zeer ruime bedden. Iedere kamer heeft een eigen badkamer met toilet, bidet, wastafel en ligbad met douche. Het klooster heeft een fijne zaal voor de dagelijkse yoga sessies, de Crystal-Sound baden, een prachtige tuin met zwembad en een vuurplek. Op enkele minuten loopafstand ligt een klein lavastrandje waar je de zee in kan duiken. 

 

Catering

De Divine vegan catering zal volledig verzorgd worden door een chef van het eiland. De catering is zuivel-, gluten- en geraffineerde suikers- vrij. We zullen eten in Stilte om zo de verfijnde smaken en geuren bewust tot ons te nemen en onze fysieke tempel te voeden. 

 

Moeiteloze stroom

Dit betekent dat er geen vast programma is, maar ruimte om het Goddelijk Plan in het Nu te ontvangen, wat leidt tot magie die voor eenieder van ons in het veld van Overvloed aanwezig is. Wij zorgen voor een veilige bedding, waarin wij jou uitnodigen om in jouw meest pure, verfijnde essentie aanwezig te zijn in jouzelf en in de groep. Om jouw meest sprankelende versie in het Nu te bekrachtigen voor het hoogste goed. Dit houdt in dat we samenwerken voorbij niet voedende verhalen en tijdlijnen, om in totale Alignment in Eenheid te Zijn. 

 

Inclusief

- 7 overnachtingen 

- Volledig verzorgde vegan catering door een plaatselijke chefkok 

- Transfer op 2 mei van het vliegveld naar het klooster 

- Transfer op 9 mei van het klooster naar het vliegveld

- 6 x Crystal Sound Bath 

- 6 x yoga door Marrejan Oepkes, Ibiza 

- 2 x Walvis- & Dolfijntocht 

- 1 x entree Thermal Bath, Caldeiras Velha

- 1 x entree Thermal Bath, Furnas Poca da Dona Beija 

- 1 x jeeptour naar Sete Cidades en Lagoa do Fogo 

- Wandeling Lagoa do Congro en Lagoa das Furnas 

- Wandeling naar Miradoura Lagoa da Canario en Grota do Inferno 

- Magma activatie bij Pisinas Naturais, Mosteiros 

- Vulkaan coderingen en warme krater in zee bij Ferraria 

- Wandeling naar de watervallen Poco Azul en Salto da Farinha

- Wandeling caldeiras Ribeira Grande naar Salto do Cabrito, deze is als enige 7.4 km 

- Massage door Renske van Lotus Welness Treatments, Azoren 

- Ontspannen aan het zwarte lavastrand van Santa Bárbara 

- Ontspannen aan Praia da Vinha de Areia 

- Gedurende het gehele retreat zorgen wij voor vervoer over het eiland naar de verschillende locaties

 

Exclusief

Vliegticket naar Ponta Delgada, Sao Miguel. Er zijn redelijk goedkope vluchten te vinden als je creatief zoekt via skyscanner.nl. Je kan vliegen vanaf Eindhoven of Amsterdam Schiphol, via Porto of Lissabon. Soms is boeken tot Lissabon met vanaf daar een retourtje Ponta Delgada (retourtje Lissabon Ponta Delgada 105 euro) goedkoper dan rechtstreeks boeken of enkeltjes zijn soms goedkoper of beter qua tijd dan retourtjes. Ook de zelftransfers zijn goed te doen. Sowieso is ons advies, travel Light! 

 

Prijs

De uitwisseling is 2727 euro, dit bedrag is gebaseerd op verblijf in een ruime 2-persoonskamer. Slaap je liever alleen op een kamer met een 2-persoonsbed, dan is de meerprijs 140 euro per nacht, keer 7 nachten. Er zijn een beperkt aantal 1-persoonskamers beschikbaar. We begrijpen dat het voor sommigen een groot bedrag kan zijn, betalen in termijnen is in dat geval mogelijk na overleg. Wij vragen een aanbetaling van 500 euro.

 

Voel je al je cellen aangaan, bruisen en borrelen? Boek dan een kennismakingsgesprek via het contact formulier, zodat we van beide kanten kunnen voelen of de Magie sprankelt tussen ons. Bij een volmondige Ja van beide kanten en het voldoen van de aanbetaling ben je betalingsplichtig om voor 1 april 2024 het resterende bedrag te hebben voldaan. Je gaat een commitment aan voor jezelf en met de te vormen groep omdat je de roep hebt gevoeld om samen te komen in onze Harten en met elkaar het Diamanten grid te verfijnen en te bekrachtigen.

 

Liefs Jamy en Moon.